Wij staan klaar voor jouw haar

 

Wij heten je van harte welkom in onze gezellige kapsalon, waar voorop staat dat wij het mooiste uit jouw haar willen halen. Eerlijk advies over de diverse behandelingen en het gebruik van thuisproducten mag je als vanzelfsprekend beschouwen. Goed haar begint bij goed advies, wij doen er alles aan om te zorgen dat jouw haar fantastisch zit. Knippen op valling maakt dat jij iedere dag je haar goed in model kunt krijgen. Want laten we eerlijk zijn, dat je haar goed zit als je de salon uit loopt is belangrijk maar dat jij het al die andere dagen ook mooi heb zitten is een must!


Mijn naam is Wendy, ik woon in Raalte. In mijn vrije tijd wandel in graag met onze hond Noa. Ik neem regelmatig mijn fotocamera mee opzoek naar mooie (macro) plaatjes.

Ik werk al heel wat jaren in het kappersvak. Samen met de klant kijken naar de mogelijkheden op gebied van knippen en kleuren is vanzelfsprekend voor mij. Vooral het geven van een goed kleuradvies vind ik mooi aan mijn vak. En dat doe ik in een superleuk team!

Hoi, ik ben Lotte en woon in Nieuw-Heeten. In mijn vrije tijd doe ik naast het hardlopen graag leuke en gezellige dingen met mijn familie en vrienden.

Inmiddels ben ik al weer een tijdje werkzaam in het kappersvak, het leuke is dat ik creatief en sociaal bezig ben met mensen. Het is altijd fijn als zij met een tevreden en goed gevoel de deur uit gaan. 

Hoi ik ben Connie en ik woon met mijn gezin in Raalte. 

Ik hou van lezen, muziek luisteren en wandelen met onze hond Tao. Verder ben vaak creatief bezig zoals tekenen, schilderen en fotobewerking.

Ik ben werkzaam achter de schermen; administratie,

sociale media en website onderhoud. Maar nog steeds met een passie voor mooi haar.

Hoi ik ben Mirte en woon in Heeten. 
In mijn vrij tijd doe ik aan paardrijden en spreek ik graag af met mijn vrienden. 
Het leuke aan het kappersvak vind ik de omgang met mensen.